Rodd

Oskar3

Rodd erbjuder:

Bra hälsa 
Investering i välmående
Livskvalité

Rodd med ett rörligt säte är perfekt motion och fantastisk träning för hela kroppen.

En investering i bra hälsa är en billig pensionsförsäkring.

Rodd kan utövas i många olika former. Motionsrodd, långfärdsrodd, kustrodd, äventyrsrodd, semesterrodd, ensamrodd, dubbelrodd, familjerodd, morgonrodd kvällsrodd, ja, det är bara att bestämma vilken typ av rodd som passar in med dina drömmar eller förväntningar.

Motions- och sportroddbåtarna som är utvecklade från tävlingsscullers, har en mycket högre stabilitet och säkerhet som medför att de kan användas i oskyddad vatten. Man är inte begränsat till att enbart hålla sig hemma i viken eller till spegelblankt vatten. Tack vara stabiliteten kan man lära sig tekniken på en eftermiddag. Farten i båtarna och den utökade säkerheten öppnar nya horisonter både i naturen men även för egen utveckling och välmående.

Läs mer om rodd


Furusundsrodd 1

Motionsrodd

Nutidens jakt efter ett mer hälsosamt och spännande levnadssätt har lett till utvecklingen av rekreations- och motionsrodd. Sjukgymnaster, idrottsläkare och sportentusiaster hävdar att detta är den perfekta träningen och det med rätta! Varför är rodd i en utriggad båt med rullsäte så bra?

Rodd är en sport där du använder hela kroppen, vilket ger ett komplett träningsprogram, både fysiskt och psykiskt, allt i ett.

Läs mer om motionsrodd


Måseskär 1

Äventyrsrodd

Ett äventyr kan upplevas på olika nivåer. För en del är en tur fram och tillbaka i viken ett äventyr. För andra är det en upplevelse att för den första gången komma ut på öppet hav. VIKTIGT: Äventyr och upplevelse är personligt och bör ligga på en nivå där man själv tycker att det är kul...!